1. Bloem

Lieve mensen, Het team van Bloem Health products is erg blij, dat onze kwaliteitsproducten door de consument zo hoog worden gewaardeerd. “Fantastisch het helpt” is een vaak gehoord compliment en daar zijn we enorm trots op. We besteden namelijk veel tijd en energie in ons gezamenlijk doel: mensen gezond houden. Voor minder doen we het gewoon niet!

2. Ortholon

Hormonen, de belangrijkste regelaars van vele complexe systemen in ons lichaam.Het bekende Nederlandse voedingssupplementen-merk: Ortholon, heeft naar aanleiding van uitgebreid onderzoek en in samenwerking met een team van artsen en hormoonspecialisten een nieuwe lijn voedingssupplementen op de markt gebracht waarin het ritme van de hormonen centraal staan:

3. Sun Chlorella® A

Sun Chlorella®; a whole food for a whole body Grote kans dat u ondertussen wel gehoord heeft van chlorella. Sun Chlorella® A wordt wereldwijd door circa 10 miljoen mensen elke dag ingenomen. Het meest populaire green food supplement gebruikt in Japan. Het land waar de levensverwachting 76 jaar is. Maar los van dit, chlorella heeft een iets langere geschiedenis dan u zou verwachten.

4. Omega-3

Dat Omega-3 goed voor je is, heb je vast wel gehoord? Maar wat is het eigenlijk? Omega-3 bestaat uit meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Zo dragen de vetzuren EPA en DHA bij aan een normale werking van het hart en de hersenen. Onderzoek wijst bovendien uit dat DHA de conditie van het oog ondersteunt. Ons lichaam maakt deze vetzuren zelf niet aan.