De Leesbrillenbox is een geheel nieuw concept met de exclusieve, stijlvolle leesbrillen. Een handzame box vervaardigd van duurzaam materiaal welke 4 kwalitatief hoogwaardige brillen bevat in de meest gangbare sterktes. Zowel de leesbrillenbox als de brillen zelf zijn zo gemaakt en afgewerkt, dat ze uitstekend geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Middels de bijgeleverde microfiber brillenpoetsdoekjes blijven de leesbrillen schoon en fris.

Beide versies worden als actiepakket aangeboden t.w.v. €59,- excl BTW, en zijn inclusief tafelformaat display, brillenpoetsdoekje , vermelding op de webshop met link plus vier brillen extra na te bestellen. Desgewenst kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfslogo in full colour op de box te laten drukken voor een persoonlijke ‘touch’.

Prijs € 59,00  exclusief BTW

Navulverpakking.

Voor beide boxen is er ook een navulverpakking beschikbaar zodat u altijd dezelfde leesbrillen en sterkten uw klanten kunt aanbieden. Deze navulverpakking bevat vier leesbrillen in verschillende sterkten. Ook voor de navulverpakking geldt: Service die je ziet!

Prijs € 19,95 exclusief BTW

Info: www.leesbrillenbox.nl