Momenteel een van de toonaangevende en onderscheidende collecties in de optiek. 14 jaar geleden zijn de jonge ontwerpers gestart in een oud kinderdagverblijf waar de naam MYKITA is geboren My (mijn) Kita (kindertagestelle).

Inmiddels zijn zij gevestigd in Kreuzberg de meest hippe wijk van BERLIJN, waar wordt gewerkt aan een steeds meer uitgebreide collectie van MYKITA. Een collectie waar je alle kanten mee op kunt. Klassiek, modern of hip alles is aanwezig binnen de diverse lijnen van MYKITA.

Zoektocht

Een constante zoektocht naar innovatie en visie in het gebruik van materialen, gecombineerd met een berg aan ervaring in het vervaardigen van prachtige design brillen, zijn de basis elementen van het merk MYKITA.

De sleutel tot succes is de holistische bedrijfsvisie welke veel disiplines onder 1 dak terug brengt. De authenticiteit van het merk wordt vandaag de dag nog steeds gewaarborgd.

Alle brillen worden volledig met de hand gefabriceerd in het MYKITA haus en zo doet ‘ handmade in BERLIN’ nog steeds zijn eer aan in deze moderne fabriek.

Verschillende samenwerken

Naast alle samenwerkingen met fashion designers, waaronder het toonaangevende label Masion Martin Margiela, vind je ook een hele mooie basis terug in het merk. MYKITA staat voor eenvoud, design, techniek en draagcomfort.

De extravagante lijnen met fashion designers zijn dan ook echt een kroonstuk welke goed worden opgepakt door mode journalisten die wereldwijd MYKITA in het zonnetje zetten in diverse toonaangevende magazines; waaronder Elle, Vogue en vele andere glossies. MYKITA is tevens erg populair onder de celebreties.