Nu is het mogelijk om helder in kaart te brengen, wat precies de tekorten zijn en hoe je ze het best aanvult, doormiddel van een haarscan analyse. Met een haarscan analyse is het mogelijk heel gericht aan de slag te gaan. Hiermee kunnen we een volledig beeld krijgen van alle unieke informatie van ons lichaam in de vorm van tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, vitamines, vetzuren, aminozuren, mineralen, antioxidanten en andere essentiële bouwstenen.

Ook de belastende invloeden van zware metalen, schimmels, virussen, gifstoffen, chemicaliën en de impact van onze omgevings- straling zijn te detecteren en worden geanalyseerd.

Celluable biedt online een haarscan aan. De scan- methode maakt het mogelijk om een gedetailleerde analyse te maken van informatie uit de cellen in een haarzakje. Na het bestellen ontvang je per post de Haarscan Set waarmee je een haar mét haar- zakje (haarfollikel) uit je achterhoofd kunt verwijderen en veilig terug kunt sturen. Binnen drie werkdagen ontvang je thuis de Haarscan Analyse, een gedetailleerd rapport met essentiële informatie uit jouw cellen gekoppeld aan praktische adviezen voor meer succes en betere gezondheid.

Wil jij weten wat goed voor je is? Doe de haarscan van Celluable. Kijk op www.celluable.com