“De Prénatal app draait om persoonlijke aandacht en handige tips”, vertelt Manager Marketing & Communicatie Marielle Rooswinkel.

“In jouw persoonlijke zwangerschapskalender tel je af tot het moment dat je je kleintje gaat ontmoeten en lees je welke ontwikkeling jij als aanstaande moeder en jouw baby doormaken.

De baby- en mamachecklist

Ook biedt Prénatal in de app een baby- en mamachecklist. In deze checklist kun je afvinken wat je nodig hebt voor en na de bevalling én lezen waarom je het nodig hebt en bij Prénatal kunt kopen. Van het aantal hydrofiele doeken tot de luiertas-musthaves: in de Prénatal app vind je het allemaal!

Rooswinkel: “Sinds de lancering zijn er al meer dan 75.000 ouders die de Prénatal app met veel plezier gebruiken en sinds kort is er ook een gloednieuwe functie gelanceerd: de babykalender!

De babykalender

Daarnaast vind je elke week van de zwangerschap veel handige tips. Zoals wanneer je je kinderwagen kan kopen; wanneer je producten moet aanschaffen ivm met levertijden, maar ook wanneer je bijvoorbeeld kraamzorg moet regelen”.

De nieuwe babykalender is in samenspraak met de Prénatal Facebook fanbase ontwikkeld en is geëind op de ontwikkeling van een pasgeboren baby tot 1 jaar. Je bent namelijk echt niet de enige die soms wanhopig denkt: wáár is de babygebruiksaanwijzing?!”

Download gratis de nieuwe Prénatal app

Heb jij ‘m al? Download de gratis Prénatal app met zwangerschapskalender, de nieuwe babykalender & handige tips, tricks en acties.