Portret van Daniëlle Meester-Wassink

Daniëlle Meester-WassinkEvent Director Rai Amsterdam

"Op deze plek staat Nederland vijf dagen per jaar in het teken van nieuw leven."

“Wat veel mensen niet weten, is dat de Negenmaandenbeurs niet alleen dé plek is voor alle zwangere vrouwen in Nederland en hun partners, maar dat er ook veel aanbod is voor ouders van een pasgeboren baby”, vertelt Danielle Meester-Wassink, Event Director van de Negenmaandenbeurs. “De kracht van de beurs is het complete aanbod. Ook zij die net een kindje in hun armen hebben mogen sluiten, worden hier van A tot Z klaargestoomd voor de fase die ze tegemoet gaan.”

Meer dan een dagje uit

De laatste jaren heeft de beurs zich ontwikkeld van een gezellig dagje uit voor de vrouw naar een gezellige dag inclusief stevig inhoudelijk programma voor de vrouw én partner. Vaders (in spé) worden uitgedaagd tijdens de Beste Papa van Nederland contest, maar spijkeren ook hun kennis bij in diverse masterclasses. “De beurs is tegenwoordig echt een autoriteit waar bezoekers alles vinden op het gebied van zwanger zijn en het kersverse ouderschap.”

Voor ieder wat wils

Het aanbod op de beurs is ontzettend breed. “Of je nu op zoekt bent naar een schattige outfit of naar de complete inrichting van de babykamer, de 220 stands hebben voor ieder wat wils. Dit jaar zijn er ook nieuwe initiatieven, waaronder het eerste Pop-up babyrestaurant dat inspeelt op de toenemende interesse in pure producten. Ook zien we veel gemaksproducten en producten die juist opvallen door hun mooie design.” Een nieuwe app helpt bezoekers dit jaar makkelijk de weg te vinden op de beurs. Door de producten van hun interesse aan te geven, zien zij precies bij welke exposant ze terecht kunnen en hoe ze daar komen.

In het teken van nieuw leven

Daniëlle kijkt met enthousiasme uit naar eind februari. “De Negenmaandenbeurs is een plek waar zwangere vrouwen helemaal ondergedompeld worden in de nieuwe wereld die aan hun voeten ligt, en dat met de juiste balans tussen gezelligheid en informatie. Ik ben hier ontzettend trots op. Op deze plek staat Nederland vijf dagen per jaar in het teken van nieuw leven!”

Meer weten?

De Negenmaandenbeurs vindt plaats van woensdag 20 tot en met zondag 24 februari in RAI Amsterdam.