Het verhaal van Jana

Ik was mijn spiraal na drie jaar helemaal zat. Ook bleef ik last houden van hoofdpijn, buikpijn, gevoelige borsten en stemmingswisselingen. Ook hiel ik veel vocht vast en had ik geen zin in seks. Daarnaast had ik geen idee waar ik in mijn cyclus zat omdat mijn menstruatie uitbleef. Dit leek mij niet in orde. Ik had het gevoel de verbinding met mijn lichaam helemaal kwijt te zijn.

Op een gegeven moment hoorde ik over Daysy. Daysy is een medisch apparaat en de meest betrouwbare cyclus computer op dit moment. Daysy geeft aan de hand van je basale lichaamstemperatuur voor 99.4% nauwkeurig aan wanneer je vruchtbaar bent en wanneer niet. Ook geeft de computer aan wanneer mijn eisprong plaatsvindt en dat allemaal binnen één minuut. Iedere ochtend meet ik nog voor het opstaan mijn lichaamstemperatuur door de geïntergreerde thermometer onder mijn tong te leggen.

Temperaturen met Daysy is voor mij een routine geworden. Ik kan al meten na minimaal 4 uur slapen. Dat hoeft niet iedere dag op hetzelfde tijdstip te zijn, in het weekend kan ik gewoon uitslapen. Daysy leert mijn lichaam kennen en legt mijn basale lichaamstemperatuur langs het algoritme. Ik bevestig mijn menstruatiedagen op Daysy en zij doet de rest. De simpele kleuraanduiding na de meting zegt mij in welke fase van mijn cyclus ik zit. Geen gedoe dus met lijstjes bijhouden of invoeren.

GROEN = niet vruchtbaar.

ROOD = vruchtbaar.

GEEL = vruchtbaar (leerfase of schommeling in de cyclus).

Daysy heeft een App

Ik synchroniseer Daysy eens per week met de DaysyView App op mijn telefoon, bekijk mijn persoonlijke kalender en temperatuurgrafiek. Ook kan ik deze informatie makkelijk met mijn partner delen via de partner app.

Zelf vind ik in DaysyView de temperatuurcurve erg interessant. Het is zo mooi om te zien dat mijn temperaturen iedere maand volgens een patroon veranderen. Recent onderzoek heeft aangegeven dat mede door de app Daysy meer betrouwbaar is als haar voorganger LadyComp.

De DaysyView App laat mij de prognose voor de komende maand zien. Handig, zo kan ik op voorhand al zien wanneer ik mijn eisprong en menstruatie ongeveer kan verwachten. Bij vragen deel ik mijn metingen via de app met Daysy Nederland de officiële Daysy partner in Nederland. Patricia Dijkema en haar team zijn echte kenners. Ik heb mijn Daysy bij DAYSY NEDERLAND  gekocht en ben erg tevreden over de service die zij geven.

Zwangerschap voorkomen

In mijn vruchtbare dagen gebruikt mijn partner een condoom. Ik wist ook niet dat vrouwen maar 7 dagen per cyclus vruchtbaar zijn. 5 dagen voor de eisprong omdat sperma maximaal 5 dagen kan overleven in de baarmoeder, de dag van de eisprong en eventueel nog een dag daarna. Daysy meet dit iedere maand precies uit. Als ik ooit wel zwanger wil worden maak ik gebruik van mijn vruchtbare dagen en heb geen extra ovulatietesten nodig. Zes weken na de bevalling kan ik het temperaturen met Daysy weer oppakken.

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Daysy heeft een Pearl Index van 0.6 (werkelijke gebruikers index is 1.3). 99% van de Daysy gebruiksters beveelt deze methode aan.

Wil jij Daysy aanschaffen? Ontvang €20,- korting tot 1 september 2018 met Discount-code: VROUW. Surf snel naar: https://nl.daysy.me!