We maken niet alleen minder tot geen oestrogeen aan, maar ook nog eens minder tot geen testosteron. Hierdoor kan ons libido in sommige gevallen dalen tot het vriespunt. 

“De overgang kan dodelijk zijn voor een goed seksleven”

Daar komt ook nog eens bij dat de vagina wordt beïnvloed door de verandering in onze hormoonproductie, wat zich vooral uit in vaginale droogheid en (vervelende) gevoeligheid die demotiverend werkt voor ons seksleven.

Zonde, want wanneer we ouder worden krijgen we juist steeds meer tijd om van seks te genieten. Ook de ervaring die we in ons leven hebben opgedaan zou juist een positieve uitwerking moeten hebben. Hoog tijd dus om dit probleem aan te pakken!

Maak kennis met Zestra

Amerika ging ons al voor, met enthousiaste gebruikers als Oprah, Kris Kardashian, Ellen Degeneres en Fran Drescher, maar dit wondermiddeltje is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Zestra is een 100% natuurlijke lustopwekkende olie, speciaal ontwikkeld voor vrouwen tijdens en na de overgang.

Vrijwel direct na gebruik voel je je super opgewonden en maakt het je gevoelige plekjes op een positieve manier gevoeliger. Hierdoor kan een orgasme sneller worden bereikt. Slecht een kleine hoeveelheid Zestra op de clitoris maakt een enorm verschil! Ruim 70% van de geteste vrouwen is razend enthousiast en raad het andere vrouwen aan. Zestra is daarnaast klinisch getest en bewezen effectief. De moeite waard om te proberen dus!
 

Over Zestra

Zestra is verkrijgbaar in een proefverpakking én in een handige pomp verpakking, speciaal voor Telegraaf lezeres voor een kennismakingsprijs! Waar wacht je nog op? Bezoek www.zestra.nl. Vergeet niet om deze promotiecode te gebruiken: zestra4me.