Corry Klaassen (66 jaar)

Na veertien dagen de Phytosculpt gebruikt te hebben ben ik zeer tevreden. Het kon ook niet anders, ik gebruik namelijk al jaren Vichy producten. Mijn hals en kaaklijn zien er strakker en steviger uit, zelfs mijn omgeving merkt het op, en dat alleen door de crème. Ik ben super blij met het resultaat!”


Irma (54 jaar)

Ik heb Phytosculpt twee weken lang getest. De geur is licht en de textuur net goed. Daardoor trekt de crème goed in de huid. Ik kan het verschil op mijn nek en kaken goed zien. Mijn huid is een stuk strakker en heeft minder rimpels.

De overgang heb ik als een hel ervaren. Ik dacht eerst een zware depressie te hebben. Maar achteraf was het allemaal te wijten aan de overgang.


Ineke van Duijn (63 jaar)

Ik vond het een fijne ervaring om dit product uit te proberen. De crème voelt prettig aan tijdens het opbrengen, smeert heel fijn uit en heeft een prettige geur! Mijn gezichtscontouren en hals zien er strakker uit. Het effect is verbijsterend, ook mijn naaste omgeving gaf mij complimenten!”


Marja Kommeren (61 jaar)

De crème bevalt me erg goed. Het heeft een fijne structuur en voelt daarom prettig aan. Het is eenvoudig aan te brengen en trekt snel in de huid. Bovendien heeft de crème een subtiele geur. De huid op mijn gezicht is duidelijk strakker geworden. Mijn Vichy-assortiment heeft een waardevolle uitbreiding gekregen voor gezichtsverzorging. Dank hiervoor!


Ingrid Schilt (67 jaar)

Met veel plezier test ik al een aantal weken het nieuwe product Neovadiol Phytosculpt. Ik moet zeggen dat ik het een heerlijk product vind! Allereerst voelt het fijn zacht, vol en voedend aan. Vooral op de probleemzone van de hals zie ik ook echt verbetering. Daar ben ik heel blij mee! Zeker met mijn modellenwerk is het belangrijk dat ik er altijd top en verzorgd uit zie! Ik zal dit product dan ook echt aanraden aan anderen.”


Marianne Thijssen (61 jaar)

Ik heb nu ruim twee weken deze geweldige crème gebruikt voor mijn nek, hals- en kaaklijn en ik ben zeer tevreden over deze crème.

Ik zie een duidelijke verbetering van de hals. De huid voelt steviger aan en ziet er gladder uit. De crème laat zich zeer goed verdelen en uitsmeren en trekt meteen in de huid. Je hebt niet veel nodig en de crème ruikt ook lekker. Een dikke 10 voor dit product van Vichy, Ik gebruik al jarenlang de dagcrèmes van Vichy en ook hier ben ik zeer tevreden over.”