Potje Vichy Neovadiol

Bij Vichy Laboratoires onderzoeken we, in samenwerking met dermatologen en gynaecologen, al sinds 1992 de effecten van de overgang op de huid. Deze worden vooral veroorzaakt door een afname van het ‘jeugdhormoon’ DHEA, wat in een jonge huid in nog hoge concentratie aanwezig is maar waarvan de concentratie in een oudere huid flink afneemt. Doordat we een zeer goed inzicht hebben in dit huidverouderingsproces kunnen we onze gezichtsverzorging zó formuleren dat de effecten van dit proces zo goed mogelijk tegen worden gegaan. De Neovadiol lijn is uit dit onderzoek ontstaan.

Neovadiol Substitutief Complex, verzorging tijdens de overgang.

De Neovadiol Substitutief Complex lijn is specifiek geschikt voor vrouwen tijdens de overgang. Het bevat actieve ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun complementaire werking en effect op de zichtbare gevolgen van huidveroudering.

De formule bevat Hedione, HEPES en Hydrovance gecombineerd met Pro-Xylane. Dit unieke complex helpt om de huiddichtheid te verbeteren, haar te verstevigen en te voorzien van hydratatie. Daarnaast is de lichte, gel-achtige textuur die de huid niet afsluit heerlijk in het gebruik, óók tijdens die vervelende opvliegers.

Vichy Neovadio smeersel

Verzorging na de overgang

Na de overgang veranderen de behoeftes van de huid: deze wordt droger en heeft meer voeding nodig: een rijkere textuur is vaak gewenst. De Neovadiol Magistral verzorging, die zowel overdag als ’s nachts mag worden aangebracht, voorziet in deze behoefte. Deze technologie is gebaseerd op een combinatie van unieke ingrediënten: Pro-Xylane, saffloerolie, thermaal water afkomstig uit Vichy en oliën rijk aan omega 3, 6 en 9 vetzuren. Deze formule zorgt voor een gehydrateerde en stevig aanvoelende huid, rimpels zijn zichtbaar verminderd en de lipidenbarrière van de huid wordt versterkt.”

Heb je na de overgang last van een dunne droge huid die er grauw en futloos uitziet? Dan gebruik je de Neovadiol Rose Platinium. Een dagverzorging die de rozige gloed van de huid direct bevordert en haar weer stevigheid, vitaliteit en een gezond uitziende, rozig-frisse uitstraling helpt te geven.

Neovadiol Phytosculpt, verzorging specifiek voor de zone van de hals tijdens en na de overgang.

Tijdens de overgang verslapt de huid en onder invloed van de zwaartekracht trekt de huid naar beneden. Bekende voorbeelden van huidverslapping zijn hangende onder- of boven oogleden, hangende oorlellen, een neustip die naar beneden zakt, een verslapte kaaklijn en een slappe hals.

Vichy Neovadiol tubeWist je dat

Neovadiol Phytosculpt de eerste crème van Vichy is die specifiek verslapping van hals- en kaaklijn tegengaat? De crème kan tijdens of na de overgang twee maal daags gebruikt worden op de huid. De formule vermindert zichtbare tekenen van huidverslapping, verbetert elasticiteit en verstevigt de huid van de hals- en kaaklijn. Neovadiol Phytosculpt is te combineren met elk ander product uit de Neovadiol lijn.

Vichy Neovadiol

Nieuwsgierig geworden? Je vindt de producten van Vichy Neovadiol bij jouw dichtstbijzijnde apotheek of online bij één van de aangesloten Vichy webshops.