Danny Roumiper

Wie mij langer volgt is het wellicht niet ontgaan dat ik uiterlijke verzorging een belangrijk aspect vind bij zowel mannen als vrouwen. Nu ben ik van nature iemand die daar veel controle over uitoefent. Ik houd mijn lichaam in conditie en train graag. Ik houd van smeren, nieuwe crèmes uittesten en ik ben dol op geurtjes.

Maar naarmate ik ouder word, ontkom ik niet aan twee prachtige wallen onder mijn ogen. Ik hou van die wallen. Die wallen laten zien dat ik leef. Ze leggen de nacht bloot en vertellen een hoop mooie verhalen. Toch wint mijn ijdelheid het van deze levenswijsheden en betrap ik mezelf erop dat ik mijn wallen probeer te maskeren met speciale crèmes.

In een ijdele zoektocht naar een nieuwe crème voor die beruchte wallen stuitte ik op wat problemen. Ik ben een man dus ik wil graag zo snel mogelijk vinden wat ik wel en niet moet hebben. Een geduldige zoektocht is niet voor mij weggelegd. Daarnaast ben ik dyslectisch en heb ik de neiging om woorden en letters weleens om te wisselen (godzijdank is er een eindredactie wanneer ik dit soort columns schrijf).

Dat overkwam me dus onlangs. Op de een of andere manier heb ik de woorden 'wallen' en 'ballen' met elkaar verwisseld waardoor ik stuitte op een crème voor mannen met, jawel, ballen. Dat triggerde me toch om wat meer te lezen. Een crème die belooft je intieme delen te verzorgen, verkoelen en verzachten na het scheren.

Een crème die belooft je intieme delen te verzorgen, verkoelen en verzachten na het scheren

Op de website van Gentl kon ik een proefmonster opvragen en ik besloot: waarom ook niet. Een geschoren balzak is immers veel frisser en dan lijkt je piemel ook nog eens stuk groter. Daarnaast: je vriendin of vriend hoeft niet meer te flossen na het, ehm, orale plezier. Dus genoeg redenen om die Gentl crème een kans te geven.

Ik besloot nog wat meer onderzoek uit te voeren naar de voordelen van deze ballencrème en kwam erachter dat meer dan zestig procent van de mannen zich daaronder scheert. Laat mij ook binnen dat percentage vallen. Alleen moet ik dus eerlijk bekennen: ik smeerde na afloop van mijn scheerbeurten nooit een fijne crème 'down under' tegen eventuele irritaties. 

Ik heb er eigenlijk ook nooit bij stilgestaan, misschien kwam het door die ene keer dat ik per ongeluk ontharingscrème gebruikte en dat helemaal verkeerd uitpakte. Zonder de bijsluiter te lezen smeerde ik toen het vieze goedje gulzig op mijn ballen en ik kan je vertellen, ik heb het geweten. Niet aan te raden.

Laat mij dus maar gewoon lekker scheren en tegenwoordig smeer ik ze daarna lekker in met Gentl Intimate Care. Want na een korte testronde kan ik je vertellen: down under heeft het nog nooit zo lekker en fris gevoeld. Nu nog die wallen crème, als jij een goede weet?